A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.

A "Szükségszerű" sütik az oldal működéséhez szükségesek.

A "Statisztika" sütik a látogatáselemzéshez szükségesek mely segítségével mérni tudjuk oldalunk teljesítményét.

A "Közösségi média, marketing" sütik engedélyezésével oldalunk közésségi média szolgáltatásait veheti igénybe, valamint böngészési szokásainak megfelelő személyre szabott hirdetéseket kaphat.

Sörélesztő 40% - 1. kép

Sörélesztő 40%


Sörgyártás során keletkező élesztőmassza (Saccharomyces cerevisiae) porlasztásossal történő szárítással útján létrejövő púderfinomságú, magas nyersfehérjetartalmú (40-42%) fehérjetakarmány, jelentős B-vitamin és nukleotid tartalommal.

  • Cikkszám: NF62

Bruttó ár: 6 356 Ft - 21 793 Ft
Egységár: 726,43 Ft - 1 271,2 Ft / kg

Kiszerelés:

Ismertető

Sörgyártás során keletkező élesztőmassza (Saccharomyces cerevisiae) porlasztásossal történő  szárítással útján létrejövő púderfinomságú, magas nyersfehérjetartalmú (40-42%) fehérjetakarmány, jelentős B-vitamin és nukleotid tartalommal. Gyakorlatilag minden állatfaj takarmányában szerepeltethető, 1-5%-os szokásos felkeverési arányban. Sertéseknél 3-4% feletti adagolásnál takarmányfogyasztás csökkenés következhet be, mert a sertés nem kedveli az élesztő jellegzetes "szappanos" ízét. Egyébként a porlasztva szárított, inaktivált sörélesztő kitűnő B-vitamin forrás és jelentős nukleotid tartalmának köszönhetően az immunrendszer működését is támogatja, hozzájárul a bél egészség fenntartásához. Természetesen kitűnő fehérjeforrás is.

A termék adatlapja az alábbi linkről pdf formátumban letölthető:

Sörélesztő 40% termékadatlap

Receptek

Hízósertés takarmány receptúra 60 kg feletti állatok számára

60 kg feletti hízósertések takarmányának elkészítéséhez nyújt segítséget ez a receptúra, szemesek, szójadara és QualiFeed hízósertés premix felhasználásával.

Részletek

Ajánlott termékek

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak! Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!


Vissza az előző oldalra